Lær å lese med Lola GRATIS

Lær å lese med Lola GRATIS
  • Android 4.1 Android
  • Version: 1.0.7
  • 39 MB
Download

Updated to version 1.0.7!


App Name Lær å lese med Lola GRATIS
Version 1.0.7
Developer BeiZ
OS Android 4.1
Updated 2018-05-21
Lær å lese med Lola GRATIS 1 Lær å lese med Lola GRATIS 2 Lær å lese med Lola GRATIS 3 Lær å lese med Lola GRATIS 4 Lær å lese med Lola GRATIS 5 Lær å lese med Lola GRATIS 6 Lær å lese med Lola GRATIS 7 Lær å lese med Lola GRATIS 8 Lær å lese med Lola GRATIS 9 Lær å lese med Lola GRATIS 10 Lær å lese med Lola GRATIS 11 Lær å lese med Lola GRATIS 12 Lær å lese med Lola GRATIS 13 Lær å lese med Lola GRATIS 14 Lær å lese med Lola GRATIS 15

Download Lær å lese med Lola GRATIS App Android

Gode lese- og skriveferdigheter gir barn de beste mulighetene for all læring i de årene de går på skolen. Lær å lese med Lola er den tiende Lola Panda-læringsapplikasjonen.

De fleste førskolebarn synes det er gøy å leke med ord og rim. På den måten setter barn i gang sin fonologiske bevissthet uten at de faktisk vet det. En velutviklet fonologisk bevissthet betyr at barn kan bytte fra et ord til et annet ved å legge til, trekke fra og erstatte bokstavrekker, for eksempel, hatt - ratt og natt.

Lær å lese med Lola ENKELT har opplæringsinnhold innen 3 nivåer:
* Enkelt 1: Ord med de samme rimende endelsene, ag - dag
* Enkelt 2: Lette ord med de samme rimende endelsene, or - mor
* Enkelt 3: Noenlunde enkle ord med de samme rimende endelsene, ell-skjell

Utmerkede lese- og skriveferdigheter gir barn de beste mulighetene for all læring i de årene de går på skolen. Forskere mener at det er veldig viktig for den tidlige leseopplæringen at barn gjenkjenner språkets form, det vil si, evnen til å rime.

Lær å Lese med Lola er perfekt for barn som synes Lolas Alfabet-tog og Lolas ABC-Fest er for lette, men som ennå ikke er i stand til å lese flytende. Denne applikasjonen passer for både førskoleklasser og 1. klasse. Den kan bli brukt i grupper eller alene.

Mer om høykvalitets Lola Panda-læringsapplikasjoner kan bli funnet her: www.lolapanda.com

Nyt læringseventyret med Lolas rimende ord!
  • 5
5 (4)
Additional Information:
  • Updated
  • Price$0
  • Installs 10,000+
  • Rated for 12+ years
Good speed and no viruses!

On our site you can easily download All Apps And Games without registration and send SMS!

Related