Partou

Partou
  • Android 4.1 Android
  • Version: 1.58
  • 30 MB
Download

Updated to version 1.58!


App Name Partou
Version 1.58
Developer
OS Android 4.1
Updated 2021-09-09
Partou 1 Partou 2 Partou 3 Partou 4 Partou 5 Partou 6

Download Partou App Android

Leren doe je elke dag, door elke ervaring. Dat geldt voor iedereen, ook als je bij Partou werkt. Partou vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen, op hun vakgebied. We bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om beter te worden in je vak.

Partou professional is het e-learning platform voor medewerkers van Partou. Via dit platform heb je toegang tot jouw e-learning modules, zodat je eenvoudig nieuwe leerstof tot je kunt nemen. Een van deze modules is ons online introductieprogramma.

Online introductieprogramma
We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen en goed voorbereid aan hun eerste dag bij Partou kunnen beginnen. Met het online introductieprogramma willen we nieuwe medewerkers enthousiasmeren en op een eenduidige manier inwerken. Met beelden, teksten, video’s, vragen en oefeningen, delen we onze pedagogische visie, staan we stil bij onze merkwaarden en behandelen we spelenderwijs de belangrijkste protocollen. Het programma is beschikbaar op pc, een tablet of in afgeslankte vorm op een smartphone
  • 4
4 (1)

Additional Information:
Good speed and no viruses!

On our site you can easily download All Apps And Games without registration and send SMS!